Farina “0” Smorfia® NAPOLETANA W290 TIPO 25 kg Molino Naldoni
SKU: 14120Specialmjöl för Napolitansk pizza. W 290.
25 kg
Kontakta din säljare för mer information
Description
Specialmjöl för Napoletansk Pizza
Idealiskt mjöl för tillagning av Napoletansk pizza, W290. Ingen tillsats – helt 100% italienskt vetemjöl typ “0”
Korskontroller av det bästa italienska vetet har resulterat i en högkvalitativ blandning, från vilken vi har erhållit ett mjöl som främjas av policydokumentet från Verace Pizza Napoletana Association som det idealiska mjölet för den napolitanska pizzan med hög skorpa och en mjuk och mjuk lätt deg. När den bakas i 400/450 grader Celsius i 90 sekunder, erbjuder Smorfia® det bästa när det gäller alveolering av skorpan och degens lätthet.
Vid köp av detta extraordinära mjöl för pizza kan du få personlig rådgivning från Naldonis konsult.
Konsulten är en pizzabagare som är certifierad med Pizza Napoletana – med många priser och varit jurymedlem i många tävlingar tex:
- il Giornale della Pizza – Attestato d’eccellenza 2023.
- Attestato di Riconoscimento Rilasciato da – The Best Pizza in the World 2024.
Napolitansk pizza ( pizza Napoletana) anses vara den överlägset mest bevarade traditionen inom pizza bakning och har idag en skyddad status som beviljats av det italienska standardiserings organet som administreras av Associazione Vera Pizza Napoletana (AVPN).
2017 fick Napolitansk pizza UNESCO-erkännande, vilket innebär att tillverkningsmetoden och slutprodukten fick kultur arvs status.
Kontakta din säljare för mer information.
W: 290
P/L: 0,60
Protein: <12,5%
Vikt: 25 kg
Maximal luftfuktighet: 15,5%
Ingredienser: Vetemjöl* typ “0”. Kan innehålla spår av: soja, senap. Ursprungsland: Italien.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g | |
---|---|
Energi | 1454 kJ / 343 kcal |
Fett | 1,0 g |
- varav mättade fettsyror | 0,2 g |
Kolhydrater | 70,0 g |
- varav sockerarter | 1,5 g |
Fibrer | 2,2 g |
Protein | 12,0 g |
Salt | <0,01 g |