”00” Farina Lucia NAPOLETANA W300 TIPO 25 kg Molino Naldone
SKU: 14022Specialmjöl för pizza. W 300.
25 kg
Kontakta din säljare för mer information
Description
Idealiskt mjöl för tillagning av pizza, W300. Ingen tillsats – helt 100% italienskt vetemjöl typ “00”
Vid köp av detta extraordinära mjöl för pizza kan du få personlig rådgivning från Naldonis konsult.
Konsulten är en pizzabagare som är certifierad med Pizza Napoletana – med många priser och varit jurymedlem i många tävlingar tex:
- il Giornale della Pizza – Attestato d’eccellenza 2023.
- Attestato di Riconoscimento Rilasciato da – The Best Pizza in the World 2024.
Napolitansk pizza ( pizza Napoletana) anses vara den överlägset mest bevarade traditionen inom pizza bakning och har idag en skyddad status som beviljats av det italienska standardiserings organet som administreras av Associazione Vera Pizza Napoletana (AVPN).
2017 fick Napolitansk pizza UNESCO-erkännande, vilket innebär att tillverkningsmetoden och slutprodukten fick kultur arvs status.
Kontakta din säljare för mer information.
Ingredienser: Vetemjöl* typ “00”. Kan innehålla spår av: soja, senap. Ursprungsland: Italien.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g | |
---|---|
Energi | 1455 kJ / 343 kcal |
Fett | 0,7 g |
- varav mättade fettsyror | 0,2 g |
Kolhydrater | 69,0 g |
- varav sockerarter | 1,5 g |
Fibrer | 2,2 g |
Protein | 14,0 g |
Salt | <0,01 g |
Detta mjöl erhålls av blandningen av typ “00” mjöl med en god mängd proteiner och gluten och det är idealiskt för tillagning av pizzor med medelhög jäsningstid, även med hög återfuktning. Det gör det möjligt att uppnå en mjuk och välarbetad deg.
Ingen tillsats – helt 100% italienskt vetemjöl typ “00”