Välkommen till Il Molino

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år.

ÄR DU 20 ELLER ÄLDRE?

Maina Panettone Golosone Gianduja 750g

SKU: 12275

Panettone Golosone Gianduja
750 g

Logga in för priser

Beskrivning

Storlek/Volym: 750 g x 16
Karaktär: Top kvalitet – en njutning.
Typ: Panettone med hasselnötter och chokladkräm.
Servering: Värm en stund – Ljuvlig!

Ingredienser: Vetemjöl typ “0”, Gianduia-kräm (glukos- fruktossirap, vatten, socker, dextros, hasselnötspasta 9 % motsvarande 1,3 % av de totala ingredienserna, kakaopulver 5,7% motsvarande 0,8 % av de totala ingredienserna, skummjölkspulver, alkohol, förtjockningsmedel: pektin, konserveringsmedel: kaliumsorbat, aromer), färska ägg, socker, choklad (kakaomassa, socker, kakaosmör, smör, emulgeringsmedel: sojalecitin), smör, sultan russin 6 %, färsk pastöriserad mjölk, hasselnötskross (socker, hasselnöt 37 % motsvarande 1,2 % av de totala ingredienserna), naturlig surdegsjäst (vetemjöl, vatten), emulgeringsmedel: Mono- diglycerider av fettsyror, salt, fruktos, aromer. Kan innehålla spår av: andra nötter.
Förvaras: Torrt och svalt. Öppnad förpackning bör ätas inom en vecka. Bäst före: se förpackning

NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g
Energi1609 kJ / 383 kcal
Fett15,0 g
- varav mättade fettsyror9,5 g
Kolhydrater54,0 g
- varav sockerarter25,0 g
Protein6,7 g
Salt0,4 g

Turintraditionens ädla hasselnötschoklad ger namn åt denna läckra Panettone.
Den mjuka, naturligt jästa degen är fylld med massor av läcker gianduiakräm och söta sultanrussin, täcks sedan med en krispig mörk chokladglasyr och hackade hasselnötter.

Surdegens tradition
Det uråldriga receptet kräver att Panettone görs uteslutande med naturlig surdegsjäst, vanligen kallad ­moderjäst, som är en fermenterad blandning av vatten och vetemjöl.
Il Lievito Madre di Maina har varit densamma sedan 1964, året då företaget grundades, och bearbetas dagligen av våra konditorer genom en mycket komplex och delikat process.
Vi ger er alltid kvalitet som ni förtjänar
Mer än 60 timmars bearbetning, exakt samma tid som konditorn använde för mer än ett sekel sedan: så trots den högteknologi och automatisering som vi nu använder – beredningen av jästen till den slutliga förpackningen av produkten, lite i taget – är vår Panettone ett mästerverk av kvalitet, doft och mjukhet.

Produkt Blad PDF

Du kanske också gillar …

SÄSONGSORTIMENTNYHET
Aktivera Bevakning Fyll i din e-postadress och klicka på "Bevaka". Vi meddelar dig när produkten går att beställas.
view - gallery view - list