Description
Pasta Jesce Display
il gusto delle cose semplici – enastående i all sin enkelhet
Pasta Jesce föddes ur en familjs eviga kärlek till territoriet: Puglia.
Förälskad i regionens smaker och trogen rötterna av sin stad; Altamura – staden som
är känd för sina DOP-bröd och otaliga kvarnar – börjar företagets hantverksproduktion av färsk och torkad pasta.
Jesce har alltid gjort sin pasta på samma sätt – använder endast bronsmunstycken – olika till varje form – som skänker pastan dess typiska strävhet och gör att -såsen fastnar bättre, samt den långsamma torknings-processen i 40-45°C i upp till 48 timmar.
Resultatet blir en fantastisk pasta!
You may also like…
-
Conchiglioni Jesce 10×500
Läs merLogga in för priser -
Fregola Jesce 12×500
Läs merLogga in för priser -
Mezze Maniche Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Gigli TRICOLORE i Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Calamarata Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Orecchiette Secche (Torkade) Tris Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Paccheri Giganti Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Rigatoni Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Spaghettoni Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Trofie Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Pennette Rigate Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Spaghetti al Nero di Seppia Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Fusilloni Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Bucatini Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Linguine Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser -
Festoni Jesce 12x500g
Läs merLogga in för priser