Välkommen till Il Molino

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år.

ÄR DU 20 ELLER ÄLDRE?

Acciughe del mar Cantabrico Vicente Marino 46g

SKU: 1816

Sardellfiléer. Fiskad i Kanta­briska havet, ­utanför Baskiens kust, inlagd i finaste olivolja.

Plåt  46 g

Priset avser per Styck

Min. antal 6 Logga in för priser

Beskrivning

Sardellfiléer. Fiskad i Kantabriska havet, utanför Baskiens kust, inlagd i finaste olivolja.

Plåt  46 g

 

Ingredienser: Sardellfiléer* (Engraulis ­Encrasicolus) (53%), olivolja (47%), salt. *Ursprungsland: Spanien

NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g
Energi863 kJ / 206 kcal
Fett10,0 g
- varav mättade fettsyror2,0 g
Kolhydrater0,0 g
- varav sockerarter0,0 g
Protein29,0 g
Salt15,0 g

I det avlägsna året 1901 förstod farfar Santo Marino, som hade emigrerat till Baskien, snabbt att den stora erfarenheten och traditionen hos de sicilianska saltmakarna, i kombination med utmärkelsen och rikligheten hos den atlantiska fångsten, skulle producera extraordinära saltade ansjovisar både i storlek och kvalitet. Han bestämde sig därför för att bosätta sig i den lilla staden Orio, som snart blev en destination för sicilianska hantverkare, pionjärer inom saltningens konst. Han överförde sin kunskap till sin son Vicente, som fortsatte och utökade verksamheten. Mer än ett sekel har gått och än idag drivs verksamheten av barn och barnbarn som alltid är redo att vittna om att “Vicente Marino”-ansjovisar fortfarande representerar en konserverad produkt av högsta kvalitet på marknaden för konserverad fisk. Numera betyder varumärket “Vicente Marino” inte bara några av de största och mest smakrika ansjovisarna i världen, utan även sardiner, makrillar och ädelfiskade tonfiskar som fångas med spö och bearbetas för hand längs kusten av Biscayabukten.

Du kanske också gillar …

Aktivera Bevakning Fyll i din e-postadress och klicka på "Bevaka". Vi meddelar dig när produkten går att beställas.
view - gallery view - list