Filetti di acciughe in olio di oliva Vicente Marino 80g
SKU: 1817Sardellfiléer i olivolja
Glas 80 g x 12
Priset avser per styck
Description
Sardellfiléer i olivolja. Fiskad i Kantabriska havet, utanför Baskiens kust.
Glas 80 g x 12
Ingredienser: Sardellfiléer (Engraulis Encrasicolus) (53%), olivolja (47%), salt.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g | |
---|---|
Energi | 863 kJ / 206 kcal |
Fett | 10,0 g |
- varav mättade fettsyror | 2,0 g |
Kolhydrater | 0,0 g |
- varav sockerarter | 0,0 g |
Fibrer | 0,0 g |
Protein | 29,0 g |
Salt | 15,0 g |
I det avlägsna året 1901 förstod farfar Santo Marino, som hade emigrerat till Baskien, snabbt att den stora erfarenheten och traditionen hos de sicilianska saltmakarna, i kombination med utmärkelsen och rikligheten hos den atlantiska fångsten, skulle producera extraordinära saltade ansjovisar både i storlek och kvalitet. Han bestämde sig därför för att bosätta sig i den lilla staden Orio, som snart blev en destination för sicilianska hantverkare, pionjärer inom saltningens konst. Han överförde sin kunskap till sin son Vicente, som fortsatte och utökade verksamheten. Mer än ett sekel har gått och än idag drivs verksamheten av barn och barnbarn som alltid är redo att vittna om att “Vicente Marino”-ansjovisar fortfarande representerar en konserverad produkt av högsta kvalitet på marknaden för konserverad fisk. Numera betyder varumärket “Vicente Marino” inte bara några av de största och mest smakrika ansjovisarna i världen, utan även sardiner, makrillar och ädelfiskade tonfiskar som fångas med spö och bearbetas för hand längs kusten av Biscayabukten.
You may also like…
-
Pasta di Acciughe (Sardellpasta) 60g
Läs merLogga in för priser -
BESTÄLLNINGSVARA
Colatura di Alici Agostino Recca 1L
Läs merLogga in för priser -
Acciughe del mar Cantabrico Vicente Marino 46g
Läs merLogga in för priser -
Sardeller Filetto Reale di Alici Calabra Ittica Fish Different EVO 500g
Läs merLogga in för priser -
Colatura di Alici Fish Different Calabra Ittica 100ml
Läs merLogga in för priser